Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Amedeo Casale, cel mai bun jucător al lui Dinamo în meciul împotriva campioanei en-titre

David Istrate

David Istrate
13.01.2018

 amedeo casale dinamo

Într-o partidă ce a contat pentru etapa a 14-a din cadrul LNBM, U-BT Cluj-Napoca a învins-o pe CS Dinamo București cu scorul de 88-62. În acest meci, Mihai Silvășan s-a folosit mai mult timp de tinerii echipei și astfel, a avut loc un duel între aceștia și tinerii clubului bucureștean, câștig de cauză având clujenii.

Pentru oaspeți, cel mai bun jucător a fost Amedeo Casale. El a înscris 21 de puncte la care a adăugat 7 recuperări, 2 pase decisive și o intercepție. Tânărul de 20 de ani, care a făcut o parte din juniorat chiar la echipa din Cluj-Napoca, a terminat cu un indice de +21 la eficiență, al treilea cel mai mare din această partidă.

Prin urmare, Casale a fost la doar 4 puncte de depășirea recordului personal de puncte, realizat în duelul cu SCM Universitatea Craiova. Atunci, el a fost la un pas de un double-double cu 24 de puncte și 9 recuperări, în 30 de minute jucate

Amedeo Casale se află în primul său sezon în Liga Națională, după ce anul trecut a jucat pentru BC Timba Timișoara, ajutând-o să promoveze în primul eșalon. Acesta este unul din cei mai buni tineri jucători ai lui Dinamo și are medii statistice de 11,3 puncte, 4,9 recuperări și o pasă decisivă pe meci.

CS Dinamo București va disputa următoarea partidă în 20 decembrie, pe terenul celor de la SCM Timișoara, fiind al treilea meci consecutiv jucat în deplasare.

*foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!