Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Americanii Craiovei, decisivi în victoria cu Dinamo

Radu Bărăian

Radu Bărăian
12.03.2017

SCM Universitatea Craiova nu mai este „lanterna roșie” din LNBM după victoria de aseară obținută în fața celor de la Dinamo, o victorie clară la 20 de puncte diferență, scor final 84-64. Fără Darius Hargrove, Craiova și-a adjudecat disputa în urma unor prestații extrem de solide a celorlațit 4 americani din lot, Tayloe Taylor, Travis Bureau, Jamar Abrams și Chris Lee. 

Cei patru au adus împreună 62 de puncte din totalul de 84 cât a marcat toată echipa, respectiv au combinat pentru un total de 72 de unităția la productivitate din totalul de 100. Defalcat, americanii din lotul oltenilor au avut următoarele cifre: 

Tayloe Taylor: 20 puncte, 4 recuperări, 4 pase decisive, 20 la eficiență

Travis Bureau: 16 puncte, 7 recuperări, 2 pase decisive, 20 la eficiență

Jamar Abrams: 17 puncte, 5 recuperări, 2 pase decisive, 19 la eficiență

Chris Lee: 9 puncte, 11 recuperări, 2 pase decisive, 13 la eficiență

Restul punctelor marcate de Craiova în succesul cu Dinamo au venit pe mâna sportivilor Vlad Solopa 6, Cătălin Burlacu și Florin Popa câte 5 fiecare, respectiv Baris Aktas și Iulian Corneanu, ambii cu câte 3 puncte puse pe tabela de marcaj. 

*Foto: Răzvan Păsărică (sportpictures.eu)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!