Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Americanii de la CSȘ Giurgiu sunt în grevă

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
19.03.2013

Baschetbaliștii americani de la CSȘ Giurgiu nu s-au prezentat la ședința de antrenament de marți (19.03). Motivul îl reprezintă restanțele salariale, informează Adevărul.

Cei patru jucători americani (Petty, Burrell, Ware și Melvin) valizi din lotul echipei pregătite de către Chris Terrell nu și-au încasat salariile pe ultimele două luni. De fapt în această situație se află întreg lotul de jucători, respectiv staff-ul echipei.

Este adevărat. Jucătorii americani nu s-au prezentat la antrenamente din cauza faptului că sunt neplătiţi de două luni. După cum se ştie, noi depindem exclusiv de bugetul Consiliului Judeţean Giurgiu, iar bugetul nu este încă aprobat. Nu ştiu deocamdată în ce situaţie vom fi vineri, la ora meciului cu BC Miercurea Ciuc.

Cu toţii suntem neplătiţi de două luni. Sportivii americani au aşteptat, îi înţelegem şi au perfectă dreptate. Cu sportivii români e mai uşor de discutat şi ne înţeleg mai uşor. Sunt acasă la ei, au familiile aproape care îi pot ajuta însă nu acelaşi lucru se poate vorbi în cazul baschetbaliştilor americani

Aşteptăm şi noi următoarea şedinţă a Consiliului Judeţean. Dacă se aprobă bugetul, avem promisiuni că primim banii. Din păcate până acum nu s-a ajuns la un consens. E dificil pentru că sunt chestii politice care ne depăşesc. Noi suntem aici să jucăm baschet, să facem spectatorii fericiţi. Ne depăşesc astfel de lucruri” a precizat Alin Guță, managerul echipei giurgiuvene pentru sursa citată.

De notat că în pofida situației identice în care se află, antrenorul Chris Terrell și jucătorii români din lotul lui CSȘ Giurgiu, în speță Cătălin Vlaicu, Iulian Corneanu, Daniel Bivolaru, Cristian Nicolae, Adrian Vătculescu şi Marius Gîscă - au participat la antrenamentul de marți. Pentru a avea suficienți oameni, la antrenament s-au echipat și managerul Alin Guță, precum și ofițerul de presă Dan Dobre.

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    americanii
    fac exact ce trebuie sa faca...daca ai jucat , ai muncit trebuie sa fii platit! noi nu avem antrenamentul necesar pt a protesta asa...dar, acum se vor alege apele...avem campionat sau nu, echipe profesioniste sau nu...chiar nu inteleg ce rol are managerul intr-o echipa bugetara dupa cum scrie aici...exclusiv!!!sa vedem urmarea...azi ce echipa intra in greva??? sa vedem un altfel de final de campionat? avem exclusivitate, am inventat profesionismul bugetat!!

    cu 11 ani în urmă (20.03.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!