Stiri

Anadolu Efes și-a odihnit titularii în ultimul meci de campionat

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
10.04.2019

Anadolu Efes a disputat astăzi, 10 aprilie, o partidă în campionatul din Turcia, pe terenul lui Sakarya BSB. Ergin Ataman a prefarat să-și odihnească mulți din jucătorii de bază iar tinerii intrați pe parchet s-au făcut remarcați și au obținut o victorie confortabilă, scor 99-62.

În partida de la Sakarya, Rodrigue Beaubois, Adrien Moermann, Tiboer Pleiss și James Anderson a fost trecuți pe foaia de joc dar nu au intrat nicio secundă pe parchet. Shane Larkin, Dogus Balbay, Vasilije Micic, Bryant Dunston și Krunoslav Simon au fost odihniți la rândul lor și nu au făcut deplasarea.

În lipsa oamenilor de bază, la rampă au ieșit jucătorii tineri. Onuralp Bitim, jucător în vârstă de 20 de ani, a fost cel mai bun jucător al partidei cu 32 de puncte, 9 recuperări și 5 pase decisive. Yigitcan Saybir, 20 de ani, a terminat cu 23 de puncte, 13 recuperări și 3 pase decisive. Sertac Sanli, jucător de 28 de ani, a contribuit cu 20 de puncte și 15 recuperări.

Anadolu Efes este prima în liga turcă și a ajuns acum la un record de 21 de victorii și 3 înfrângeri.

Ergin Ataman și-a odihnit jucătorii de bază în perspectiva partidelor din playoff-ul Euroligii cu Barcelona. Duelul pentru Final Four cu ibericii începe pe 17 aprilie iar turcii au avantajul terenului propriu în seria care se desfășoară după sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Primul meci contra Barcelonei pentru Anadolu va avea loc pe 17 aprilie la Istanbul.

foto: Anadolu Efes SK

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!