Stiri

Anadolu Efes egalează situația în finala din Turcia

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
12.06.2019

Anadolu Efes a egalat situația în finala campionatului din Turcia, după ce a câștigat meciul 2 cu Fenerbache, cu scorul de 101-93, la capătul unei partide care a avut nevoie de o repriză suplimentară.

Trupa lui Zeljko Obradovic a început foarte bine și a câștigat primul sfert cu scorul de 20-14. Fener a continuat să domine jocul și a înregistrat un avantaj maxim de 16 puncte în sfertul secund. La pauză ecartul era unul important pentru echipa vizitatoare, scor 52-40. În partea secundă lucrurile s-au echilibrat și Anadolu era la doar două posesii după sfertul trei. În ultimul act cele două echipe s-au succedat la conducere iar Nikola Kalinic avea să trimită meciul în prelungiri cu un coș în ultimul minut. Efes a controlat repriza suplimentară grație lui Micic și a lui Larkin și astfel a egalat scorul la general în finală.

Vasilije Micic a fost omul meciului cu 30 de puncte și 6 pase decisive. Shane Larkin l-a secondat cu 19 puncte și 6 pase decisive. Bryant Dusnton a contribuit cu 15 puncte și 7 recuperări iar Brock Motum și Rodrigue Beaubois a înscris fiecare câte 13 puncte.

Nicolo Melli a fost principalul artizan de la Fener cu 22 de puncte, 5 recuperări și 4 pase decisive. Au mai marcat: Marko Guduric – 18 puncte, Bobby Dixon – 17, Nikola Kalinic – 13 și Kostas Sloukas – 13.

Finala din Turcia se mută la Ulker Sports Arena iar meciul 3 al finalei care se desfășoară după sistemul cel mai bun din șapte meciuri va avea loc joi, 13 iunie.

foto: Anadolu Efes

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!