Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Anca Sipoș și Ashley Graham contribuie decisiv la victoria lui Alexandria

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
05.10.2013

Prima etapă a Ligii Naționale de baschet feminin a programat un duel interesant între Olimpia CSU Brașov și CS Teleorman Alexandria. Câștig de cauză a avut formația antrenată de Mădălin Pipera care s-a impus în final cu scorul de 65-54.

Cele care au dus greul și au contribuit decisiv la victoria formația din Alexandria au fost Anca Sipoș și Ashley Graham, totalizând 34 de puncte împreună. Sipoș a evoluat timp de 33 de minute pe parchet, acumulând 17 puncte, 5 recuperări și o pasă decisive. A avut un procentaj de 44% la aruncările de 2 puncte (4 din 9) și 43% la aruncările de la distanță (3 din 7). Aceasta a mai avut și 5 mingi castigate, dar și 3 pierdute pentru un total de 17 la capitolul eficiență.

Americanca Ashley Graham (foto) a jucat 38 de minute, timp în care a marcat 17 puncte, adăugând și 3 recuperări, 7 assisturi, 2 mingi pierdute și o minge interceptată. Aceasta a avut un procentaj de 6/8 la 2 puncte, 1/7 la aruncările de 3 puncte și 2/2 la libere. Graham a terminat meciul cu un indice de eficiență de 18 procente.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe kg_marius :

    ...
    Va rog frumos sa corectati....."Cele doua au marcat impreuna 34 de puncte din totalul de 65 inscrise de Alexandria" nu din "totalul de 54" multumesc frumos..

    cu 10 ani în urmă (07.10.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!