Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Ancuța Stoenescu: „La Arad există o tradiție pe care noi vrem să o ducem mai departe”

Valentin Todea

Valentin Todea
01.09.2015

Cu ocazia prezentării noilor jucătoare ale grupării galben-albastre, Ancuța Stoenescu a oferit declarații la revenirea în echipamentul trupei arădene. Întrebată cum vede lupta pentru câștigarea campionatului, aceasta a declarat: 

„Nu știu ce jucătoare au celelalte echipe ca să pot să îmi dau seama, însă noi toți vom face tot ce ne stă în putere pentru a ne lupta la titlu și eu zic că Aradul are un atuu, are publicul acesta minunat. Aici există o tradiție pe care noi vrem să o ducem mai departe. Cu ajutorul tuturor, sperăm să ajungem cât mai sus.”

În altă ordine de idei, Univ. Goldiș ICIM Arad a început astăzi pregătirile pentru noul sezon. Primul meci amical îl va disputa în Ungaria împotriva echipei DVTK Miskolc în 12 septembrie, urmând ca în perioada 13-15 septembrie să participe la un turneu amical la Cluj-Napoca, alături de formațiile CSU Alba Iulia, Universitatea Cluj și Radivoj Korac din Serbia. De asemenea, gruparea arădeană va mai juca două meciuri de pregătire împotriva celor de la BCM Danzio Timișoara și Olimpia CSU Brașov în jurul datei de 20 septembrie.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!