Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Ancuța Stoenescu: „Ne-am dorit foarte mult să câștigăm”

Silviu Isailă

Silviu Isailă
13.04.2017

ACS Sepsi SIC s-a impus pe terenul celor de la Olimpia CSU Brașov, scor 80-77, într-o partidă ce a contat pentru semifinalele Ligii Naționale de Baschet Feminin. Ancuța Stoenescu a vorbit despre succesul echipei sale și este optimistă înaintea finalei cu Universitatea Cluj.

„Să zic așa, am avut un meci mai prost astăzi, însă mă bucur că echipa mea a dat dovadă de ambiție foarte mare. Ne-am dorit foarte mult să câștigăm acest meci și mă bucur în primul rând că am câștigat. Oricine își dorește ceva cât mai ușor, însă nu a fost chiar atât de ușor și pentru noi, meciul acesta a fost o pregătire pentru marea finală care urmează. Sunt optimistă și cred în șansele noastre, pentru asta ne-am pregătit tot anul și cine e mai bun să câștige”. 

*Foto: Szigyártó Szabolcs (Crow Security)

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Tihi :

    SEPSI SIC CAMPIOANA
    FELICITARI ANCUTA !FELICITARI FETELOR SI STAFFULUI TEHNIC!!
    tOT ANUL ATI FOST CELE MAI BUNE,ATI CASTIGAT PE MERIT !! SUCCES IN FINALA !!!

    cu 7 ani în urmă (13.04.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!