Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andelko Mandic, mulțumit de evoluția baschetbaliștilor săi: ”Am văzut determinare și dăruire totală pe durata întregii partide.”

Ionuț Greere

Ionuț Greere
17.09.2014

Craiova a pierdut prima manșă din turul 1 al Cupei României, 64-70 în fieful campioanei Asesoft Ploiești. În ciuda înfrângerii oltenii au avut o evoluție remarcabilă și s-au ținut aproape de ploieșteni și cu mai multă  atenție chiar puteau produce supriza îb Sala Olimpia.

Antrenorul formației SCM Universitatea Craiova, Andelko Mandic a fost mulțumit de evoluția elevilor săi și face un apel la suporteri să vină în sala polivalentă pentru a fi alături de baschetbaliștii craioveni.

”A fost un meci foarte bun realizat de jucătorii noștri. Îi felicit pentru tot ceea ce au făcut astăzi în teren unde au jucat de la egal la egal cu puternica echipă din Ploiești. Am văzut determinare și dăruire totală pe durata întregii partide. Calificarea se va juca la noi acasă, la Craiova. Ne pregătim în continuare pentru greul sezon pe care îl avem în față și sper ca la meciul retur să avem o Sală polivalentă plină alături de noi și împreună să ne luptăm pentru calificarea în faza superioară a Cupei României.”

Meciul retur va avea loc pe data de 1 octombrie la Craiova.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!