Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andjelko Mandic: "A fost o luptă"

Adrian Micinic

Adrian Micinic
21.10.2013

Andjelko Mandic, antrenorul lui SCM U Craiova, a vorbit despre victoria repurtată asupra lui CSM Oradea:

"Vreau să felicit Oradea. A jucat foarte bine. Poate că Oradea ar fi meritat mai mult să câștige de această dată. Au început mai bine, au fost mai concentrați și majoritatea timpului au controlat jocul. Cumva am reușit să schimbăm soarta meciului în sfertul 4.

Nu știu când vom avea un meci normal. Mă refer la ideea de a juca constant preț de 40 de minute. A fost o luptă extraordinară. Băieții s-au luptat pentru fiecare minge. În aceste condiții este greu să joci fără greșeli. În orice caz, în repriza a doua am avut doar patru posesii pierdute, ceea ce e foarte bine. Mai ales pentru că la început nu am apreciat mingea cum trebuia.

Am început meciul cu Topcov pentru că Popescu s-a accidentat la meciul cu Levski. De fapt Bogdan nu s-a antrenat normal în zilele premergătoare acestui meci. Din păcate am avut probleme medicale în permanență de la reunire.

Sunt foarte fericit pentru acest rezultat. Este o victorie imensă, care pe mine m-a epuizat. Dar vom avea acest gen de meciuri împotriva oricui, cu excepția celor trei echipe din partea inferioară a clasamentului.

Pentru noi urmează o deplasare la Kumanovo, pentru Liga Balcanică. Întâlnim o echipă la care evoluează Ivan Miskovic (ultima dată la SCM U Craiova), respectiv Vukasin Mandic (ex-CSU Ploiești). Este greu pentru că avem multe meciuri, dar este ceva ce am acceptat în momentul în care ne-am înscris în competiție. Nu ne putem plânge pentru că eram conștienți de acest lucru când am decis să luăm startul în această întrecere. Oricum, participarea în BIBL este benefică pentru club, pentru oraș, pentru jucători. Cred că e o decizie corectă."

2 comentarii la aceasta stire:
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Mandic
    Ca de obicei,o declaratie si barbateasca si plina de fair-play,dar despre prticiparea in BIBL vom mai vorbi.Si inca o data mare atentie:de cand a venit,Topchov a facut numai jocuri slabe si foarte slabe,nici poveste de a-l suplini pe Dragusin...pana acum ne-a iesit,dar daca nu se dezmeticeste rapid urciorul nu merge de multe ori la apa...

    cu 10 ani în urmă (21.10.2013) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș piroskutya :

    Asta e Ciulin
    http://www.cancan.ro/sport/fotbal-intern/folcloriste-varianta-de-sub-panou-1394.html

    cu 10 ani în urmă (21.10.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!