Stiri

Andra Ionescu s-a transferat la L`AS Aulnoye

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
01.07.2017

Andra Ionescu a ajuns la un acrod cu L`AS Aulnoye și va evolua în sezonul viitor în liga secundă din Franța. Sportiva a petrecut precedentele două sezoane în ligile secunde din Franța, unde a jucat pentru Feytiat (2015/2016) și La Rochelle (2017/2018).

Andra Ionescu și-a început cariera la BC ICIM Arad, acolo unde a stat din 2005 și până în 2010. Ea jucat în țara noastră pentru CS Olimpia București, CS Rapid București, SCM CSS Craiova și CS Phoenix Galați.

La nivel juvenil, Andra Ionescu a bifat 4 campionate europene divizia B, două la U18 și două la U20. Ea a câștigat titlul național în 2006 cu BC ICIM Arad.

L`AS Aulnoye a ocupat în sezonul trecut poziția a 10-a în ediție precedentă a LF2 cu un bilanț de 10 victorii și 16 înfrângeri.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!