Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Andra Mandache: „Adversarele au fost mai concentrate pe teren decât noi”

Valentin Todea

Valentin Todea
30.10.2016

Trupa clujeană a cedat vineri seara partida de acasă cu gruparea din județul Covasna, scor 64-71. Andra Mandache, căpitanul ”studentelor”, și-a oferit opiniile despre motivele care au dus la insuccesul Universității.

„Adversarele au fost mai bine pregătite decât noi, au fost mai concentrate în teren decât noi. Sperăm ca data viitoare, având în vedere că o să ne întâlnim cu ele de foarte multe ori și este contracandidata noastră la titlu, să fim mai bine pregătite noi.

Am avut un început de sfert trei mai greu, după care ne-am revenit, dar era mult prea târziu. Trebuie să încercăm să începem sfertul trei al meciurilor mult mai concentrate pe ceea ce trebuie să facem și mult mai precise  în atac.

Ne propunem să câștigăm meciul cu Alexandria de luni, avem programul nostru de recuperare până atunci.”

Referitor la partida echipei naționale de la Cluj-Napoca din luna decembrie și dacă și-ar dori să revină la prima reprezentativă, sportiva a declarat:

„Naționala a fost mereu în inima mea, dar eu acum câțiva ani bun m-am retras, deci am să privesc cu multă plăcere meciurile și am să le fac galerie.”

2 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca ydesh_apu :

    lebroanele
    Ciucanele au cu 3 jucatoare de valoare mai mult ca si clujencele. Si astea sunt si niste lebroane cum nu am mai vazut sa mai joace altele in Romania. Priviti-o pe cea din foto, de langa Andra...

    cu 7 ani în urmă (30.10.2016) Raspunde
  • Vander :

    Ciucane???
    Unde erau ciucanele??? Eu unul n-am vazut nici una pe teren...

    cu 7 ani în urmă (30.10.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!