Stiri

Andra Mandache: „E primul nostru trofeu. Suntem foarte fericite”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
04.03.2018

CSM Satu Mare a câștigat Liga Europei Centrale după ce a trecut în finală de Pharmaserv Marburg cu 69-60. Căpitanul lui CSM Satu Mare, Andra Mandache, a contribuit cu 10 puncte și 6 recuperări în ultimul act.

„Ne așteptam să fie un meci destul de greu. Ne-am mai întâlnit de două ori cu ele în grupe. Trebuie să spun că ele au jucat din ce în ce mai bine, cel puțin de la cum știam noi că joacă. S-a văzut și astăzi că a fost un meci foarte combătut până la sfârșit.

Noi le-am fi vrut pe toate 3 trofeele. E primul nostru trofeu, am ajuns unul dintre obiectivele noastre. Evident suntem foarte fericite și bucuroase. Începem drumul spre următorul trofeu”, a declarat Mandache după meci.

Extrema a fost desemnată cea mai bună jucătoare a turneului de la Brașov. Aceasta a înscris în total 26 de puncte în cele două meciuri de la Final 4.

„Mulțumesc foarte mult, nu mă așteptam. Eu sunt foarte conștientă că sunt un tip de jucătoare care fără echipă nu poate să se exprime în treren. În primul și-n primul rând, dacă trebuie să mulțumesc cuiva, trebuie să mulțumesc echipei”, a mai spus MVP-ul de la Final 4-ul Ligii Europei Centrale.

Mandache și colegele sale vor reveni la Brașov la finalul săptămânii viitoare, pentru meciurile de la primul turneu al grupei 1-5 din Liga Națională.

*foto: Potor Dan

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!