Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Andra Mandache: “Vrem să provocăm Sfântu Gheorghe şi să luăm titlul”

Paul Olar

Paul Olar
09.09.2016

Universitatea Cluj-Napoca se anunţă drept una dintre formaţiile cu pretenţii în viitoarea stagiune a Ligii Naţionale. Gruparea de pe malul Someşului a schimbat o echipă întreagă pentru a se apropia de titlul de campionă la finalul ediţiei 2016/2017.

Andra Mandache, una dintre sportivele aduse în această vară, conştientizează obiectivul măreţ al Universităţii şi spune că s-a acomodat cu brio în vestiarul condus de Dragan Petricevic.

Cum te simţi la Cluj-Napoca?

Pot să spun că mă simt foarte bine la Cluj. Nu mă aşteptam ca atmosfera să fie atât de bună în echipă, dar şi în afara echipei. Clujul este un oraş plin de viaţă, este superb. M-am acomodat foarte bine şi sunt surprinsă de atmosferă.

Poţi să ne spui câteva cuvinte despre rolul tău în echipă?

Sunt baba echipei (râde). Rolul meu în echipă este să ajutăm. Şi eu şi Adrienne vrem să ajutăm echipa, să luăm titlul. Vrem să provocăm Sfântu Gheorghe şi să luăm titlul.

A fost o evoluţie promiţătoare astăzi...

Da, a fost un meci bun, dar mai avem mult de lucrat. Suntem doar la început, acum ne legăm şi am avut foarte multă energie. Sunt convinsă că o să jucăm din ce în ce mai bine.

A fost şi un meci istoric, întrucât aţi şi purtat aceste echipamente similare cu cele din 1986...

Absolut, aceste echipamente au fost făcute în special pentru acest meci. Sunt echipamente retro, în amintirea meciului de acum 30 de ani cu Primigi Vicenza.

Evoluezi la cea mai titrată echipă a Clujului. Vine un nou titlu?

Noi sperăm să aducem titlul cu numărul 15 şi avem nevoie de ajutorul tuturor. Chem lumea la sală, chem fanii să vină să ne ajute.

*Foto: Valentin Todea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!