Stiri

Andrada Csender a arbitrat finala feminină la Universiada de la Taipei

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
29.08.2017

Andrada Csender, arbitrul orginar din Mediaș, și-a trecut în cont un nou meci important. Ea a arbitratat finala feminină din cadrul Universiadei de la Taipei. Andrada a condus brigada de arbitrii din care au mai făcut parte Jelena Smiljanic (Serbia) și Hortencia Sanchez (Mexic).

Pentru Andrada Csender, Universiada de la Taipei reprezintă al doilea turneu major bifat în această vară. Ea a arbitrat și la EuroBasket Women 2017, alături de un alt arbitru român, Fabiana Martinescu. La competiția europeană gazduită de Cehia, Andrada Csender a oficiat trei meciuri, inclusiv duelul pentru locul 5 dintre Turcia și Letonia. Andrada a făcut parte tot în această vară din corpul cavalerilor fluierului care au oficiat partidele de la Campionatul European de baschet masculin U20 Divizia B.

În meciul pentru medaliile de aur în competiția feminină de baschet de la Taipei, Australia a avut câștig de cauză în fața Japoniei. Formația de la antipozi a dominat clar primele trei acte ale partidei, când și-a creat un avantaj de 22 de puncte. Japonia a crezut până la final în șansele ei și a câștigat ultimul sfert la 15 puncte diferență. Scorul final al partidei, 85-78.

Lee Darbin a fost cea mai bună jucătoare a partidei cu 30 de puncte, 10 recuperări și 6 pase decisive. Lauren Schref a terminat și ea în double-double, 18 puncte și 12 recuperări. Saki Hayashi și Shiori Yasuma au fost principalele remarcate ale Japoniei, prima cu 16 puncte marcate, iar cea de-a doua cu 14.

În finala mică, țara gazdă Taiwan a produs surpriza și a învins Rusia cu scorul 81-66, cucerind astfel medaliile de bronz.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!