Stiri

Andrada Csender a oficiat meciul doi al semifinalei din EuroCup Women dintre Reyer Venezia și Hatay BB

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
29.03.2018

Joi seară, 29 martie, a avut loc în Italia meciul doi al semifinalei din EuroCup Women dintre Reyer Venezia și Hatay BB. Din brigadă de arbitrii care a oficiat acest joc a făcut parte Andrada Csender, arbitrul originar din Mediaș. Andrada a făcut „echipă” cu Vilius Maciulaitis din Lituania și Luka Kardum din Croația.

După ce în partida tur a pierdut la 20 de puncte, 74-54, Reyer Venezia a reușit revenire de senzație. Formația italiană, la care a evoluat și Andra Mandache în trecut, a reușit să învingă pe Hatay BB cu scorul de 80-57 (14-10, 26-13, 28-18, 12-16) și a obținut astfel biletele spre finala, acolo unde o așteapta deja Galatasaray Istanbul.

Hatay BB a fost adversarul lui Sepsi SIC Sfântu Gheorghe în faza grupelor din EuroCup Women. Formația din Turcia a câștigat ambele jocuri cu campioanei României, 80-63 respectiv 73-67.

Andrada Csender este unul dintre  cei mai reputați arbitrii români în baschetul feminin mondial. În vara lui 2017 ea a oficiat partida la EuroBasket Women dar și la Universiada de la Taipei. În cariera sa, Andrada a oficiat jocuri în Final Four-ul Euroligii, finala EuroCup Women, cât și la campionatele europene de juniori.

foto: Alina Cojocaru 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!