Stiri

Andrada Csender a oficiat partida Croația vs. Franța din preliminariile EuroBasket Women 2017

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
22.02.2016

Sâmbătă, 20 februarie, a avut loc o nouă rundă a jocurilor internaționale ce contează pentru calificările la EuroBasket Women 2015. Pe lângă selecționata tricoloră ce a înfruntat Turcia la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, țara noastră a mai fost reprezentată de un arbitru FIBA delegat la Arena Slavonski Brod din Croația.

Andrada Csender, alături de Milan Brziak din Slovacia și Gellert Kapitany din Ungaria, a oficiat confruntarea dintre Croația și Franța, încheiată cu victoria echipei oaspete la o diferență de 9 puncte, scor 79-70. Lidera grupei B s-a impus mai ușor decât o arată scorul, diferența la pauza dintre reprize fiind de 19 puncte.

Originară din Mediaș, Andrada Csender este un arbitru apreciat de către forul internațional, dovadă sunt delegările din acest sezon în toate competițiile importante la nivel de baschet feminin cât și cele din sezoanele precedente.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!