Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Andrea Olah, înapoi la CSM Satu Mare

Andreea Vlase

Andreea Vlase
10.01.2018

Andrea Olah (Orosz) revine pe teren după o pauză de câteva luni. Jucătoarea de 31 de ani a făcut această pauză pentru a deveni mamă. În luna noiembrie a născut un băiețel, iar de săptămâna viitoare se va alătura atrenamentelor celor de la CSM Satu Mare.

„Mă simt bine din punct de vedere fizic. O sa încep mai încet cu pregătirea fizică și abia de luna viitoare sper să pot juca. Sper să-mi ajut echipa în partea a doua a campionatului, în play-off și Cupa României”, a declarat Andrea Olah (Orosz) pentru pagina de facebook a clubului sătmărean.

Extrema este a doua jucătoare care se alătură CSM-ului după startul de campionat. Prima a fost Britany Miller, venită să o înlocuiască pe Destiny Williams.

Andrea Olah (Orosz) a fost românca cu cele mai multe minute pentru CSM Satu Mare în sezonul precedent. În cele 35 de meciuri din Liga Națională a evoluat 29:09 minute, cu medii de 9 puncte, 2.4 recuperări și 1.9 pase decisive, iar eficiența medie a fost 8.3. Aceasta a mai jucat în România la Cluj-Napoca, Arad sau Târgoviște.

*foto: Crow Security

1 comentariu la aceasta stire:
  • Vander :

    Felicitari
    Felicitari Andrea!

    cu 6 ani în urmă (11.01.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!