Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Andreea Olah continuă la CSM Târgoviște

Valentin Todea

Valentin Todea
14.07.2015

Baschetbalista în vârstă de 29 de ani va rămâne alături de echipa campioană și în sezonul următor. Au existat discutații pentru un transfer în străinătate, însă acestea nu s-au concretizat iar Olah va evolua și din toamnă în LNBF.

În sezonul trecut sportiva a înregistrat medii statistice de 13.2 puncte, 3.0 recuperări, 2.0 pase decisive în 30 de meciuri disputate pentru CSM Satu Mare și CSM Târgoviște. Având o înălțime de 1.83 metri, ea și-a început cariera la Cluj-Napoca, evoluând de asemenea și la ICIM Arad.

Andreea Olah a jucat pentru România la Campionatul European din acest an, în cele 4 partide disputate acumulând medii statistice de 2.3 puncte, 1.5 recuperări și 1.0 pase decisive. Jucătoarea născuta în Satu Mare este o componentă de bază a echipei naționale, evoluând pentru prima dată sub tricolor la U20 în 2005.

*Foto: Gherdan Sports

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!