Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Andreea Orosz: „Echipa Rapidului este greu de învins la ea acasă”

Andra Olpretean

Andra Olpretean
21.03.2014

CSM Satu Mare se deplasează sâmbătă, 22 martie, la Bucureşti, pentru a întâlni formaţia CS Rapid. Startul partidei se va da la ora 12:00, fiind şi ultimul meci din cadrul sezonului regulat al LNBF pentru cele două echipe. Andreea Orosz, una dintre componentele lotului CSM Satu Mare a prefaţat pentru TotalBaschet, duelul pe care echipa sa îl va disputa în Sala Rapid. 

„Meciul de sâmbătă este unul foarte important pentru noi, deoarece am dori să terminăm sezonul regulat cu o victorie. Nu ne va fi deloc uşor, pentru că echipa Rapidului este una greu de învins la ea acasă. Anul acesta ne-am îndeplinit obiectivul, să terminăm în primele opt, deci pot să spun că sezonul regulat a fost unul reuşit pentru noi. În play-off ne dorim să facem nişte meciuri cât mai bune, să jucăm frumos şi să terminăm cu capul sus”, a mărturisit baschetbalista.

În disputa tur, CSM Satu Mare s-a impus în faţa bucureştencelor cu scorul de 73-64. Andreea Orosz a fost prezentă întreg meciul pe teren , la final având 15 puncte marcate, 9 recuperări şi un indice de 14 în dreptul eficienţei.

*Foto: informatia-zilei.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!