Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Andreea Orosz: „Sper să facem un meci cât mai bun în care rezultatul să fie cât mai strâns”

Dan Oancia

Dan Oancia
18.10.2014

CSM Târgoviște va primi vizita echipei din Satu Mare în etapa a V-a din Liga Naționala de Baschet Feminin. Sătmărencele sunt fără victorie în deplasare, dar vin după o victorie la scor în etapa trecută, pe teren propriu, contra Universității Cluj-Napoca. Și târgoviștencele vin tot în urma unei victorii fără emoții, în deplasarea de la Alba-Iulia.

Andreea Orosz, marcatoare a 29 de puncte în etapa precedentă, spune ca vor avea parte de un joc foarte greu. „Sper să facem un meci cât mai bun, în care rezultatul să fie unul strâns. Trebuie să recunoaștem că șansele noastre pentru a obține o victorie la Târgoviște sunt foarte mici, dar nu intrăm pe teren gata înfrânte”, a spus baschetbalista sătmăreancă.

„Coșghetera” echipei Satu Mare este de părere că jocul de la Târgoviște va fi un bun prilej de a pregăti următoarele dispute. „Vom încerca să ne folosim de acest meci pentru a ne pregăti cât mai bine și pentru a obține o victorie în meciul cu Timișoara care este foarte important. Vreau să fac un joc cât mai bun și să îmi ajut cât mai mult echipa. Evoluția din meciul cu Cluj este greu de repetat în fața unor adversari de calibru, dar voi încerca să mă autodepășesc”, a conchis Andreea Orosz.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!