Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andrei Bădilă: “Sperăm să jucăm un baschet de calitate”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
22.03.2013

Andrei Bădilă a prefaţat pentru cititorii totalbaschet.ro partida de sâmbătă în care CS Dinamo va întâlni în deplasare pe BC Mureş Târgu-Mureş.

"Meciul din etapa trecută cu Farul a fost unul echilibrat iar faptul că nu am ştiut să gestionăm finalul partidei ne-a costat victoria. Lipsa oamenilor mari s-a simţit la rubrica recuperări iar lipsa posesiilor a cântărit greu în deznodământul meciului. Faptul că ne antrenăm în Sala Dinamo şi jucăm meciurile la Arenă a contat într-o oarecare măsură la capitolul aruncărilor de la distanţă. Eu personal sunt mulţumit de jocul nostru, iar faptul că am ţinut piept unei echipe care a câştigat în faţa unor formaţii mult mai puternice ne dă un plus de încredere.

În partida cu Mureş mă aştept la un meci dificil deoarece sunt superiori la toate capitolele. Bugetul echipei, vârsta şi experienţa jucătorilor sunt doar câteva din lucrurile care vor înclina balanţa destul de mult în favoarea lor. Faptul că nu avem nimic de pierdut iar pentru Mureş este importantă fiecare victorie este în avantajul nostru. Sperăm să jucăm un baschet de calitate iar la final să ieşim de pe teren cu capul sus. Nu întâmplător Mureş este pe locul 2 în campionat. Au investit mult, au susţinerea unui public minunat iar experienţa jucătorilor confirmă poziţia din clasament. În ciuda faptului că au terminat turul pe acelaşi loc, conducerea echipei a continuat să întărească un lot deja bine pus la punct. Cu toate acestea Mureş este o echipă imprevizibilă. Şi-au dovedit valoarea câştigând în faţa formaţiei Asesoft, ca apoi să se împiedice pe terenul celor din Giurgiu."

Foto: Răzvan Păsărică (www.rpressport.ro) 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!