Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andrei Căpușan: „Sunt multe greșeli inexplicabile, nu cred că jucăm cel mai bun baschet”

Dan Oancia

Dan Oancia
27.10.2014

BC Mureș se află în cădere liberă după a patra etapă a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Echipa din Târgu Mureș a pierdut al treilea meci la rând, de acestă dată în deplasare, la Timișoara. „Leii” au fost o nucă prea tare de spart pentru târg-mureșeni, care au pierdut jocul din mână în a doua parte, pe care bănățenii au dominat-o, adjudecându-și victoria.

Fost component al grupării de pe Bega, Andrei Căpușan, care acum îmbracă maioul echipei BC Mureș, nu își poate explica unele greșeli din jocul formației sale. Baschetbalistul de la echipa din Ardeal a ținut și să aprecieze apărarea adversarilor săi. Sunt multe greșeli inexplicabile, nu cred că jucăm cel mai bun baschet, cu siguranță putem mult mai mult și avem experiența necesară să ducem până la capăt un meci de 40 de minute. Și apărarea Timișoarei s-a intensificat în sferturile 3 și 4. Noi nu am găsit soluțiile necesare pentru a marca. E o echipă care promite, dar e destul de devreme să-ți faci o idee. Sunt foarte multe echipe de valori egale, de vede în rezultate. Nu e o atmosferă foarte bună, dar nu avem ce face și trebuie să mergem mai departe”, a menționat Andrei Căpușan, potrivit sport9.ro, la finele meciului.

După ce a început cu dreptul noua ediție a Ligii Naționale de Baschet Masculin, printr-o victorie cu Gaz Metan Mediaș pe teren propriu, echipa de pe Mureș a înregistrat trei înfrângeri la rând, contra Craiovei, Piteștiului și acum contra Timișoarei. BC Mureș va sta în etapa viitoare, iar în cea de-a șasea rundă va evolua contra celor de la Universitatea Cluj-Napoca.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!