Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andrei Căpușan, impresionat de suporterii olteni

Ionuț Greere

Ionuț Greere
23.03.2014

SCM Universitatea Craiova a fost susținută la partida de la Pitești de o galerie de 100 de suporteri care au cântat pe întreaga durată a partidei.

La finalul partidei, jucătorul echipei craiovene, Andrei Căpușan, a rămas plăcut impresionat de aceștia și a declarat:

”Avem cei mai speciali, loiali și deosebiți fani. Ne sunt întotdeauna alături, iar în partida de la Pitești au fost și mai speciali. Au scandat, au cântat și ne-au îmbărbătat pe toată durata meciului, mai ales în momentele grele. Le mulțumesc din suflet!”

BCMU Pitești a învins cu scorul de 82-61 SCM U Craiova, iar Căpușan, în cele 6 minute petrecute pe parchet a marcat 3 puncte și a realizat o recuperare defensivă.

*Foto: Răzvan Păsărică/rpressport.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!