Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andrei Căpușan, procentaj maxim în meciul cu Chiajna

Ionuț Greere

Ionuț Greere
10.03.2014

Extrema craiovenilor, Andrei Căpușan, a făcut un meci perfect împotriva ilfovenilor de la Conordia Chiajna. În cele 10 minute jucate, Andrei Căpușan a marcat 6 puncte, având cu un procentaj maxim la aruncări. Cele 6 puncte au venit în urma a 2 aruncări de două puncte tot din atâtea încercări și 2 din 2 aruncări libere.

De asemenea, Travis Bureau a avut mână bună în partida de sâmbătă. Americanul Craiovei a marcat 26 de puncte 3 din 4 încercări de 3p, 7 din 7 la aruncările de 2 p 3 din 3 de la linia de libere.

*Foto: Bogdan Dănescu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!