Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andrei Ciordaş la cea mai bună prestaţie în LNBM

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
15.12.2013

Foto: Viorel Carţiş

CSM Oradea a trecut fără mari probleme de Concordia Chiajna, într-un meci ce a făcut parte din etapa a 12-a a Ligii Naţionale de Baschet masculin. Bihorenii s-au impus la o diferenţă de 34 de puncte, scor 103-69 şi au obţinut a 9-a victorie stagională.

În urma acestei confruntări Andrei Ciordaş s-a remarcat într-un mod pozitiv. Tânărul sportiv în vârstă de 18 ani a terminat jocul cu 11 puncte înscrise, o recuperare, un pas decisiv şi un capac, pentru 12 unităţi la capitolul eficienţă. În cele aproximativ 15 minute petrecute pe parchet, Ciordaş a avut 2/2 la aruncările de două puncte, 2/4 la cele de la mare distanţă respectiv 1/1 de la linia de pedeapsă. Aceasta a fost cea mai bună prestaţie a sportivului în actuala stagiune.

Până în prezent Ciordaş a evoluat în trei partide alături de CSM Oradea, având o medie de 6 puncte şi 4.7 unităţi la eficienţă în aproximativ 9 minute petrecute pe parchet.

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea unguru :

    si la mai mare!!!
    Bravo Andrei!

    cu 10 ani în urmă (15.12.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!