Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andrei Ciordaș, Sergiu Pop și Horia Hora rămân la CSM Oradea

Paul Olar

Paul Olar
29.07.2014

CSM Oradea își păstrează nucleul de jucători tineri și în sezonul următor. Astfel, site-ul oficial al bihorenilor anunță că Andrei Ciordaș, Sergiu Pop și Horia Hora vor evolua în continuare sub comanda lui Cristian Achim.

Primul amintit este și cel mai tânăr sportiv orădean. Ciordaș este născut în anul 1995 și evoluează pe poziția de extremă. El face parte din prima echipă a CSM-ului de aproape trei stagiuni, remarcându-se în ultima cu medii de 3.6 puncte. De asemenea, Andrei a evoluat la diferite naționale de juniori ale României.

Sergiu Pop a contabilizat, în schimb, următoarele statistici: 2.3 puncte, 1.0 recuperări și 0.3 pase decisive. Extrema a bifat șase prezențe în stagiunea precedentă, dar a avut, după cum se arată pe site-ul amintit anterior, un rol important la ședințele de pregătire ale CSM-ului.

Nu în ultimul rând, Horia Hora a bifat în competiția trecută medii de 1.3 pase decisive și 0.5 puncte în 11 apariții pe parchet. Fundașul de 26 de ani este cel mai longeviv jucător din actualul efectiv ardelean.

Totodată, Daniel Dillon, Bogdan Țibîrnă, Vujadin Subotic, Daniel Popescu, Radovan Markovic sau Rareș Pașca și-au prelungit contractele cu Orădenii.

Trebuie menționat că  trupa de pe Crișul Repede s-a mai înțeles cu Adrian Guțoaia, Ante Krapic, respectiv Marcus Hatten.

*Foto: oradeabestphoto.com
 

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea unguru :

    si totusi...
    cine va fi rezerva lui krapic? ce vom face cu doar 3 oameni pe pozitiile 4 si 5?

    cu 9 ani în urmă (29.07.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!