Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andrei Ene: ” A fost un privilegiu să îmbrac tricoul lui Cătălin Burlacu!”

Costin Marinescu

Costin Marinescu
10.11.2013

Partida dintre CSU Asesoft și Farul Constanța va rămâne în amintirea fanilor baschetului nu datorită scorului, 92 - 57 în favoarea ploieștenilor, ci a jucătorilor trimiși pe parchet de Dado Arnautovic

Unul dintre aceștia a fost Andrei Ene. Tânărul pivot al Asesoftului a bifat 17 minute împotriva Farului, strângând 16 puncte și 5 recuperări, cu un procentaj de 70% la aruncările din acțiune și un indice de eficiență de 15.

A fost primul meci al său în Liga Națională, iar numărul pe care l-a purtat pe tricou a fost cel al căpitanului Cătălin Burlacu.

Ene s-a arătat bucuros pentru încrederea acordată și pentru faptul că nu a dezamăgit prin prestația sa și speră să mai prinsă minute în actualul sezon.

A fost o seară deosebită pentru mine, întrucât a reprezentat prima experiență în Liga Națională. Am fost încântat că toți colegii mai mari mi-au oferit încredere și, totodată, am primit minute neașteptat de multe din partea antrenorului Vladimir Arnautovic. A fost un privilegiu să îmbrac tricoul lui Cătălin Burlacu și sunt fericit că am reușit să nu-l dezamăgesc în urma prestației avute. M-am simțit extraordinar pe parchet și sper ca astfel de momente să se repete cât mai curând, a declarat Ene pentru site-ul oficial al Asesoftului.

Foto: Mirela Oprea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!