Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andrei Iliescu a debutat la CSM Mediaș

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
03.03.2019

CSM Mediaș a efectuat un transfer pe ultima sută de metri. Formația de pe Târnava Mare l-a acontat pe Andrei Iliescu, jucător care s-a despărțit de SCM U Craiova, formația alături de care a început sezonul 2018/2019.

Andrei Iliescu s-a născut pe 18 ianuarie 1997, măsoară 1.88 metri și este un combo guard. În cariera sa, jucătorul din București a mai jucat la nivelul Ligii Naționale de Baschet Masculin pentru Steaua și Dinamo.

În sezonul 2017/2018, Iliescu a jucat 26 de meciuri în LNBM pentru Dinamo București. El a avut cifre de 9.1 puncte, 1.7 recuperări și 1.7 pase decisive în 25 de minute petrecute pe parchet. În actualul sezon, Andrei Iliescu a avut doar două apariții pe parchet pentru SCM U Craiova și a strâns în total 5 minute.

Andrei Iliescu a debutat deja noua sa echipă. El a jucat pentru CSM Mediaș în partida câștigată de medieșeni pe teren propriu contra lui Athletic Constanța, scor 79-73. El a început partida pe bancă, după care a fost utilizat timp de 26 de minute de antrenorul Mihai Popa. Iliescu a strâns în timpul petrecut pe parchet 2 puncte, 4 pase decisive, 2 recuperări și 2 mingi pierdute pentru un indice al eficienței de 4 unități.

Andrei Iliescu va juca tot la Mediaș în următoarea partidă, când noua lui echipa, CSM Mediaș va primi vizita lui CSO Voluntari.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!