Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andrei Mandache și-a prelungit contractul cu CSM CSU Oradea

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
16.07.2017

CSM CSU Oradea îl păstrează pe Andrei Mandache și pentru sezonul 2017/2018. Internaționalul român și-a prelungit contractul pentru încă un sezon cu formația alături de care a cucerit titlul național în sezonul 2015/2016 și va petrece al 3-lea sezon consecutiv sub comanda lui Cristian Achim.

În sezonul precedent, Andrei Mandache a jucat 38 de partide în Liga Națională de Baschet Masculin și a avut medii de 9.3 puncte, 2.3 recuperări și 2.2 pase decisive pentru un indice al eficienței de 9.4 unități în 24.3 minute. El a bifat 15 prezențe și în Basketball Champions League cu cifre statistice de 7.1 puncte, 2.1 recuperări și 1.7 pase decisive în 20.8 minute petrecute în medie pe parchet.

În cariera sa, Andrei Mandache a mai jucat la CSU Brașov, CS Otopeni, Steaua București, Gaz Metan Mediaș și U BT Cluj-Napoca. El a avut o experiență și în Cipru, la Keravnos. Mandache are în palamres și o Cupă a României cucerită alături de Gaz Metan Mediaș.

În această periodă Andrei Mandache se află în lotul național al României care se pregătește pentru EuroBasket 2017.

CSM CSU Oradea i-a mai anunțat în lotul pentru sezonul viitor pe Titus Nicoară, Bogdan Nicolescu, Goran Gajovic și Muahmed Pasalic.

18 comentarii la aceasta stire:
  • tsc_1980 :

    Csm Orade
    Milosevic nu mai vine? Cu echipa asta prindem lejer locul 4.
    Deja se stie campioana si castigatoarea cupei.
    Bine ca am scapat de papushelu lu' mamitzica!!

    cu 6 ani în urmă (16.07.2017)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ovidiu89:

      E bine pt tine
      Sper la meciurile oficiale sa va batem iar. Atunci ce o sa spui? Arbitri, mama lui Vlad si cine mai ii pe acolo sunt de vina? Sau poate Silvășan cu cristescu?

      cu 6 ani în urmă (16.07.2017)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      Csm
      Nu e cazul sa fi arogant! Anul trecut ați fost la un meci de eliminare. Și dacă va eliminam iar, era cam nasol ținând cont de diferența dintre bugete

      cu 6 ani în urmă (16.07.2017)
    • U BT Cluj-Napoca KBSC2430:

      U
      Atunci nici voi nu mai gasiti scuze penibile gen papushelu lui mamitica si chestii de gen. Fiti corecti si recunoașteți ca am fost mai buni. Sa nu uitam cine erau arogantii anu trecut.

      cu 6 ani în urmă (16.07.2017)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      csm
      Nu stiu unde a fost aroganta noastra. Toata lumea a recunoscut ca aveti cea mai buna echipa si ca sunteti favoriti certi la titlu. Vlad e un jucator extraordinar dar a avut tot timpul un tratament preferential din partea arbitrilor, chiar daca de multe ori nu era necesar.
      Daca te referi la Achim cu declaratia "o sa batem Clujul cand o sa fie nevoie", s-a adeverit : a batut de 2 ori Clujul cand a trebuit. N-a fost suuficienta, dar a avut dreptate.
      Anul asta sunteti din nou favoriti, dar asta nu poate impiedica suporterii celorlalte echipe sa spere. Daca nu ar face-o atunci ar trebui sa se ataseze de alt sport.
      Ceea ce nu-mi place la Cluj si o recunosc, este faptul ca are acelasi sponsor cu federatia si acest lucru poate da nastere la interpretari. Anul trecut nu a fost cazul dar nu se stie niciodata... Un prim exemplu: federatia a introdus actele pt cetatenia a 3 jucatori straini. Dupa ce Clujul l-a luat pe Watson , federatia a solicitat doar pt acesta continuarea formalitatilor, renuntand la ceilalti 2. Nu ti se pare putin ciudat?

      cu 6 ani în urmă (17.07.2017)
    • U BT Cluj-Napoca KBSC2430:

      U
      Recunosc, m-am gândit si eu la asta si mi se pare destul de ciudat nu stiu care ii faza. Numai ca legat de faptul ca avem acelasi sponsor ca federatia, noi l-am avut primii si apoi federatia. Normal ca aveti dreptul sa va aparati si campionatul asta cred ca o sa fie foarte puternic numa sa existe respect reciproc.

      cu 6 ani în urmă (17.07.2017)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe baschet3x3 :

    In sfarsit
    Primua veste mai mult decat excelenta

    cu 6 ani în urmă (16.07.2017) Raspunde
  • CSM CSU Oradea adrian.or :

    Adrian.or
    Ceva imi spune ca vom avea o surpriza cu un alt roman, Nicoara sau Tibirna, in privinta colaborarii. Bine ca ramane Andrei, daca tinem de americani si aducem un PG cu experienta, suntem acolo, in Top 3. Sunt oameni mai buni ca Milosevic, nu ar fi o pierdere.

    cu 6 ani în urmă (16.07.2017) Raspunde
  • CSA Steaua București Fortza Steaua :

    Milosevic
    Inca nu a semnat cu nicio echipa... Nu se poate sti daca vine sau nu. Personal cred ca vine. Sa facem o scurta analiza a transferurilor. Pana acum s-au acoperit pozitiile doi foarte bine si 3. ATAT MANDACHET CAT SI GAJOVIC SI MAI ALES PASALIC SUNT ARUNCATORI BUNI DE LA DISTANTA! Gajovic de la an la an vad o crestere in jocul sau. Toti trei sunt jucatori limitati dar disciplinati. Ramane de vazut ce se va aduce. Se asteapta inca 4 jucatori. Nicoara este jucatorul Oradei pentru inca un sezon. Fara discutie este nevoie de un pg de calitate...

    cu 6 ani în urmă (16.07.2017) Raspunde
  • CSM CSU Oradea adrian.or :

    Adrian.or
    Tibirna a semnat pe 2 ani. Sper sa nu fie adevarat faptul ca Nicoara nu e multumit la Oradea, am avea cei mai buni romani, dintre care 2 sub 23 de ani.

    cu 6 ani în urmă (16.07.2017)
    • U BT Cluj-Napoca KBSC2430:

      romani
      Watson > Mandache
      Torok > Nicoara
      Olah > Tibarna
      + Kuti
      Cred ca noi avem cei mai buni romani

      cu 6 ani în urmă (16.07.2017)
    • CSM CSU Oradea adrian.or:

      adrian.or
      Stai sa vedem daca Iordan Watsonescu primeste cetatenia. Tibirna daca prinde atitudinea din sfarsitul sezonului trecut e peste Kuti. Torok nu cred ca e peste Nicoara. Dar repet, gusturile nu se discuta, iti respect parerea.

      cu 6 ani în urmă (16.07.2017)
    • U BT Cluj-Napoca șapcăroșie06:

      U peste Oradea la capitolul români
      ai uitat de Kalnicenco care are cetatenie si Watson din cate stiu o va primi si el

      cu 6 ani în urmă (16.07.2017)
    • CSM CSU Oradea andreiuts93:

      adrian.or
      Si se pare totusi ca e adevarat, Nicoara a plecat de la CSM.

      cu 6 ani în urmă (16.07.2017)
    • CSM CSU Oradea adrian.or:

      adrian.or
      Era clar, de la sfarsitul lui Mai se aude de la diversi apropiati de-ai lui ca nu e multumit de minutele jucate si de echipa, nu ma mir ca a plecat. Cel mai probabil la Pitesti, asa aud. Sa vedem ce jucator roman de pozitia 4 exista pentru inlocuire. Cam niciunul. Popescu e la Timba, pe Vlad nici nu-l iau in seama ca nu n-i l-am fi permis in 3 vieti, Fraseniuc are contract cu Steaua, o fi Iulian Orbeanu solutia?

      cu 6 ani în urmă (16.07.2017)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      Watson
      Dintre cei 3 străini avuți în vedere de federație pt naturalizare doar Watson va primi cetatenia.

      cu 6 ani în urmă (16.07.2017)
    • CSM CSU Oradea corleone:

      solutia
      este un jucator strain pe bani mai putini - sau pe aceeasi bani unul mai bun.

      cu 6 ani în urmă (16.07.2017)
    Raspunde
  • CSA Steaua București Fortza Steaua :

    Adrian.or
    Patru romani buni. Doi străini utili... Mai vin încă patru străini. .. Oradea va avea un lot complet și valoros. Cu buget mai mic dar deloc mic pentru România se formează o echipa cel puțin de grupele Fiba Eurocup

    cu 6 ani în urmă (16.07.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!