Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andrei Mandache: “Aș vrea să îmi cer scuze față de fani, dar nu cred că am acest drept”

Cătălin Chirilă

Cătălin Chirilă
17.11.2013

Andrei Mandache a explicat pentru cititorii TotalBaschet meciul pierdut de echipa sa în fața lui CSU Atlassib, 70-73.

A fost un meci interesant, în care am întâlnit o echipă agresivă, care a prestat un joc destul de bun pe o perioadă foarte lungă. Din păcate, la noi a fost cam aceași problemă ca în celelalate meciuri. Prestăm un meci bun pentru 25-30 de minute, după care urmează câteva minute în care cădem și, din păcate, de data asta s-a întâmplat chiar în ultimele minute de joc.

Fundașul Mediașului este de părere că revenirea formației sale după o primă repriză foarte slabă s-a realizat datorită dorinței foarte mari pentru obținerea victoriei.

Probabil e vorba de dorința pe care am avut-o. Știind cât de mare este importanța acestui meci pentru club, pentru oamenii din Mediaș, fiind un derby. Ne-am dorit foarte mult această victorie.

Acesta a declarat că ar vrea să le ceară înțelegea suporterilor, însă consideră că nu are acest drept.

Vreau să îmi cer scuze față de fani. Aș vrea să le pot spune să ne înțeleagă pentru că totdeauna au fost lângă noi, dar nu cred că am acest drept în momentul de față.

Mandache a fost cel mai bun marcator al Gazului, terminând confruntarea cu 21 de puncte în aproape 30 de minute petrecute pe parchet.

2 comentarii la aceasta stire:
  • CS Municipal Mediaș bbfreak :

    chapeaux bas
    jos palaria Andrei

    cu 10 ani în urmă (17.11.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe victor :

    bravo andrei
    esti unul din putinii baschetbalisti din lotul gazului care ai jucat bine meci de meci de cand a inceput campionatul ,pacat ca alti colegi nu sunt la acelasi nivel, speram sa vina cit mai repede 1 sau 2 baschetbalisti adevarati sa jucam si noi 40 min cat tine un meci nu doar 35

    cu 10 ani în urmă (17.11.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!