Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andrei Mandache: "A fost o victorie de care noi aveam mare nevoie"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
07.12.2013

Într-o declaraţie acordată cititorilor site-ului nostru, fundaşul celor de la Gaz Metan Mediaş a vorbit despre succesul onţinut în faţa Concordiei Chiajna, scor 89-62.

A fost o victorie de care noi aveam mare nevoie. Cu atât este mai dulce dacă pot spune din simplul fapt că am jucat fără 3 jucători de bază. Pe această cale vreau să îi felicit pe cei ce i-au înlocuit pentru că au făcut o treabă bună. Diferenţa cred că a făcut-o experienţa pe care o are echipa şi jucătorii noştri. Formaţia din Chiajna mi-a lăsat o impresie foarte bună. Ei au practicat un joc agresiv şi tactic, care în unele momente i-a ajutat mult. Vreau să îi felicit pentru ceea ce au reuşit să clădească la Chiajna şi le urez multă baftă. Nu în ultimul rand sunt fericit să vad că au fost mulţi jucători români tineri care au evoluat în acest meci, lucru foarte îmbucurător pentru campionatul românesc.

Mandache a terminat jocul cu 13 puncte, 5 recuperări şi 9 pase decisive, concretizând un indice de 18 la eficienţă.

foto: Arhivă personală 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!