Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andrei Mandache: "Am venit la Cluj cu dorința de a câștiga campionatul"

Paul Olar

Paul Olar
27.06.2014

Așa cum site-ul nostru a anunțat de aproape trei zile, "U"-BT Cluj-Napoca este una dintre grupările active pe piața transferurilor. Clujenii au oficializat, în cursul zilei de astăzi, achizițiile lui Andrei Mandache și Tudor Jucan. În plus, Mihai Silvășan și Cătălin Baciu și-au prelungit contractele cu formația ardeleană.

În vârstă de 26 de ani, Andrei Mandache vine de la Gaz Metan Mediaș, grupare la care a evoluat în ultimii doi ani. Internaționalul român a bifat 23 de prezențe în ediția trecută a Ligii Naționale, strângând medii de 13.7 puncte, 3.3 recuperări, 3.1 pase decisive, respectiv 13.0 la eficiență. Fundașul este pregătit să se alăture lotului condus de "Bobo" Pintea și anunță că vrea să aducă un nou titlu pe Someș.

"Am venit la Cluj cu gânduri mari, cu dorință de a câștiga campionatul alături de o echipă cu mare tradiție în baschetul românesc. Îmi doresc ca suporterii să vina în număr cât mai mare alături de echipă și să o încurajeze. Suporterii de la Cluj sunt unii dintre cei mai fanatici din România. Referitor la echipa națională, la fel ca în fiecare vară, ne așteptăm la o evoluție cât mai bună, care să ne dea speranță la calificare." A spus Mandache, citat de u-mobitelco.ro

În schimb, Tudor Jucan a îmbrăcat în ultimele două sezoane maieul lui BC Mureș Târgu-Mureș. Sportivul se declară încântat că se întoarce în orașul natal și își propune obiective mărețe.

"Mă bucur că după 10 ani am revenit acasă, la Cluj. Eu am plecat de la Cluj când am încheiat junioratul, câștigând 4 titluri la acest nivel, iar acum după 10 ani am ocazia de a juca și pentru echipa de seniori. Am venit cu gândul de a câștiga trofee, de a juca cât mai bine atât în campionat, cât și în Cupa României și în cupele europene. La echipa națională sper să jucăm cât mai bine și, de ce nu, să ne calificăm, eu zic că avem șanse pentru că avem un lot de jucători experimentați, jucători de valoare." A spus Jucan, conform sursei amintite anterior.

Astfel,"U"-BT Cluj-Napoca se întărește serios în vederea următoarei ediții, în care va ataca trei fronturi: Campionat, Cupa României și EuroChallenge.

*Foto: Răzvan Păsărică

6 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca Dwade :

    Bun venit!
    Bine ai venit Andrei, abia asteptam sa te vedem in teren !!!

    cu 9 ani în urmă (27.06.2014) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca opreamarius :

    Intariri
    Atat Mandache cat si Franklin sunt 2 plusuri clare aduse la echipa.Vom vedea cum se vor integra,eu zic ca vor aduce un plus.

    cu 9 ani în urmă (27.06.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea ts_cata :

    Will
    Will inca nu a semnat si sper sa nici nu o faca cu voi. Noi si pe Mandache cat si pe Nicoara i-am pierdut ca prostii acum 7-8 ani cand au debutat la CSM. "Multumim" Kosa.

    cu 9 ani în urmă (27.06.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      "U"
      Pe eurobaschet Will apare ca fiind la noi......

      cu 9 ani în urmă (27.06.2014)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea unguru :

    ARM
    tind sa cred si eu ca a semnat cu U...
    poate fi doar o strategie de a scapa de "furia" mediatica de care a avut parte titu$.

    cu 9 ani în urmă (28.06.2014) Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM :

    !
    Ungurule, ungurule,iti dau doua beri numa taci :P si meri mai departe! Sunt suporter, sunt patimas, imi iubescc echipa dar niciodata, dar absolut niciodata nu voi uri un jucator doar pentru ca plecat la adversari! Si exemple avem destule: Tenter, Branko, Thompson si a lui vis.....

    cu 9 ani în urmă (28.06.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!