Stiri Cupa României Masculin

Andrei Mandache: „După 32 de minute noi nu am mai jucat baschet”

Eduard Popa

Eduard Popa
14.03.2019

andrei mandache oradea steaua

CSA Steaua a suferit o înfrângere destul de dură, scor 63-83, în primul meci din faza sferturilor de finală ale Cupei României, pe terenul campioanei CSM CSU Oradea.

Căpitanul steliștilor, Andrei Mandache, a vorbit la sfârșitul meciului la conferința de presă despre impresia pe care i-a lăsat-o această partidă:

„Felicit echipa din Oradea pentru victorie. După scor pare că am fost dominați. Eu sincer nu cred că a fost chiar așa. DIn păcate, după 32 minute noi nu am mai jucat baschet și de acolo s-a creat această diferență. Consider că dacă se termina la o diferență de până la zece puncte discutam despre un alt meci în retur.

Am jucat împotriva unei echipe cu bancă foarte lungă. Acest lucru ne cam afectează deoarece noi jucăm în 5-6 jucători între 25-30 minute în fiecare meci. Consider că și nivelul adversarilor întâlniți are o influență. Oradea întâlnește adversari de certă valoare în fiecare săptămână, în timp ce noi am avut, în grupa noastră valorică, meciuri mai puțin competitive. În plus, noi avem un jucător nou, dar am avut și o absență. De altfel, încă de la începutul sezonului am întâlnit astfel de probleme. Nu e o scuză, dar se pare că aceste lucruri ne afectează. Sigur, am jucat pe terenul campioanei României, iar acest lucru s-a văzut.

Nu știu dacă a fost un meci plăcut publicului. Mie din teren nu mi s-a părut așa. Până la urmă contează că Oradea a obținut o victorie importantă în perspectiva returului. Noi mai avem de muncă în continuare. Nu putem să renunțăm niciodată. E 1-0 pentru Oradea cu 20 de puncte diferență, dar orice este posibil în sport și în baschet. Nimic nu este imposibil.”

Întrebat despre întoarcerea la Oradea, Mandache a spus:

„E un sentiment plăcut. Întotdeauna. E foarte frumos ce se întâmplă aici cu baschetul. Am amintiri deosebite din ultimii trei ani. Mă bucur să văd că acest fenomen crește și este un lucru foarte bun pentru Oradea, dar și pentru întreg baschetul românesc.”

În ceea ce privește situația actuală a Stelei în LNBM, Mandache s-a arătat încrezător:

„Încă suntem la mâna noastră. Mai avem de jucat cu principalele contracandidate. Asta e cert și mă bucur că încă avem soarta în propriile mâini. Dacă prestăm jocul pe care l-am avut aici preț de 60% din timp nu cred că vom avea o problemă. Orice este posibil”, a spus Andrei, potrivit 24secunde.ro.

Andrei Mandache a bifat 31 minute și 5 secunde de joc în partida de la Oradea, timp în care a strâns 8 puncte, 5 recuperări, o pasă decisivă și o intercepție pentru 5 la eficiență.

*foto: 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!