Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andrei Mandache: „Meciul cu Steaua, din păcate, are o importanță mai mare pentru ei”

Silviu Isăilă, Radu Bărăian

Silviu Isăilă, Radu Bărăian
10.03.2014

Steaua EximBank București și Gaz Metan Mediaș dau piept în această seară de la ora 20:00, într-un meci care contează pentru o restanță din cadrul etapei cu numărul 16 din Liga Națională de Baschet Masculin. Andrei Mandache, fundașul grupării ardelene, a prefațat pentru TotalBaschet disputa cu roș-albaștri. 

„Partida cu Steaua va fi una grea, care din păcate are o importantă mai mare pentru ei deoarece se afla încă în lupta pentru play-off. Ca de la fiecare meci, mă aștept sa ne facem jocul nostru și cel mai bun să câștige. Cu siguranță o victorie împotriva acestora va ajuta foarte mult la moralul echipei. Steaua este o echipă cu jucători de valoare, care practică un joc agresiv în ambele părți ale terenului”, a subliniat Mandache. 

Înaintea duelului din această seară, Gaz Metan Mediaș ocupă poziția a 11-a în LNBM cu 28 de puncte acumulate și un bilanț de 8 victorii și 12 înfrângeri. De cealaltă parte, Steaua este pe 9, având la activ 32 de puncte cu 11 meciuri câștigate și 10 pierdute. 

*Foto: Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!