Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andrei Mandache: „Noi suntem echipa care a bătut Dinamo de două ori în acest sezon”

Eduard Popa, David Istrate

Eduard Popa, David Istrate
04.04.2019

În această seară (4 aprilie) Sala Regimentului de Gardă din Capitală va găzdui o partidă extrem de importantă între CSA Steaua București și CS Dinamo Știința București. Cele două rivale luptă pentru un loc în playoff-ul LNBM, iar gazdele au nevoie de o victorie la minim 5 puncte.

Înaintea acestui joc, Total Baschet a vorbit cu Andrei Mandache, căpitanul Stelei și unul dintre cei mai importanți jucători ai formației militare în acest sezon.

Cum ți s-a părut competiția în Grupa Galbenă, în aceste 9 meciuri?

Competiția din Grupa Galbenă a fost una interesantă, să zic așa. O nouă provocare în cariera mea dar, din pacate, diferența de nivel, exceptând Dinamo și Voluntari, față de Grupa Roșie este una destul de mare. Asta s-a văzut la primul meci din Cupă pe care l-am disputat la Oradea.

Ce crezi despre meciul de diseară, pe cine ai vedea drept favorită?

Vom vedea diseară cum evoluează lucrurile. Deși noi suntem echipa care a batut-o pe Dinamo de 2 ori sezonul acesta, nu îmi place să dau cu pronosticul. O să vedem ce va fi pentru că este un meci cu o miză foarte mare pentru amândouă echipele.

În final, ce impresie ți-a lăsat echipa lui Tudor Costescu în Grupa Galbenă, având în vedere că au venit din Grupa A cu un bilanț de 0-14, iar acum au doar o înfrângere în partea a doua a sezonului?

Nu pot decât să îi felicit pentru ceea ce au realizat până în acest moment. Toată lumea a văzut că Tudor Costescu este un antrenor foarte bun, care a reușit să pună toate piesele la locul lor pentru a obține aceste rezultate, inclusiv la lotul național. Dar, cum am spus si mai devreme, diferența de nivel față de Grupa Roșie este destul de mare. Fără să iau din meritele echipei, asta este realitatea.

Confruntarea dintre CSA Steaua București și CS Dinamo Știința București va avea loc în această seară de la ora 18:00 și nu va fi transmisă.

*foto: Facebook - Steaua București Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!