Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andrei Mandache: „O victorie împotriva Clujului va fi ca un boost de moral”

Mihai Litiu, Eduard Popa

Mihai Litiu, Eduard Popa
02.03.2018

 csm csu oradea u bt cluj andrei mandache

CSM CSU Oradea – U-BT Cluj-Napoca este duelul rundei cu numărul XVIII în Liga Naţională de Baschet Masculin.

Căpitanul naţionalei României şi al celor de la CSM CSU Oradea, Andrei Mandache, a vorbit pentru Total Baschet despre derby-ul cu clujenii.

„În primul rând sunt sigur că va fi un meci interesant şi foarte disputat chiar și în condițiile în care amândoua echipele au jucători ce au evoluat pentru echipele naționale și poate se resimte un pic oboseala.

Clar  echipele vor intra pe teren cu gândul la victorie, ceea ce va creşte zic eu spectaculozitatea meciului. Deși atmosfera în cadrul echipei este una foarte bună şi pozitivă, o victorie împotriva Clujului va fi ca un boost de energie şi moral pentru restul campionatului, ţinând cont că acest meci vine după finala cupei pe care am pierdut-o la limită”, a spus veteranul lui CSM CSU Oradea.

În acest sezon de LNBM, Andrei Mandache are medii de 10,2 puncte, 3,2 recuperări şi 2,5 pase decisive.

CSM CSU Oradea – U-BT Cluj Napoca se joacă vineri, 2 martie, de la ora 19:00, în direct la Digi Sport 3.

*foto: Roby Boroş

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!