Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andrei Mandache: „Partida cu Voluntari ne-a îngreunat drumul către playoff”

Eduard Popa

Eduard Popa
02.03.2019

andrei mandache dinamo steaua

CSA Steaua vine după prima înfrângere în Grupa Galbenă, suferită în compania celor de la CSO Voluntari, scor 72-77. Steliștii au ieșit astfel deocamdată de pe locurile eligibile pentru playoff, poziții pe care speră să revină după partida care se va disputa în seara aceasta, în compania celor de la Dinamo Știința.

Căpitanul roș-albaștrilor, Andrei Mandache, a oferit o scurtă declarație pentru site-ul clubului stelist în care a vorbit despre derby-ul Capitalei:

„Deși după partida cu Voluntari am fost triști pentru că ne-am îngreunat drumul către playoff, această pauză competițională a venit la momentul oportun și consider că ne-a ajutat să trecem peste. Pentru meciul cu Dinamo ne-am pregătit cât de bine am putut și vom lupta, în continuare, cu toate puterile noastre, pentru a accede în faza următoare", a spus Mandache.

Chiar dacă echipa a ratat Top 6, Andrei Mandache a arătat o formă deosebită la noua sa echipă. În 18 meciuri jucate în tricoul roș-albaștrilor, Mandache a adunat medii de 11,2 puncte, 3,9 pase decisive și 3,2 recuperări, totul pentru un indice al eficienței de +13.

Mandache a venit la CSA Steaua în vara lui 2018, după trei ani petrecuți la Oradea, timp în care a câștigat și 2 titluri de campion al României.

CSA Steaua va juca în deplasare, contra Dinamo Știința București, sâmbătă, 2 martie, cu începere de la ora 19:45. Partida va fi transmisă pe canalul de youtube FRB Tv.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!