Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andrei Mandache: „Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ”

David Istrate

David Istrate
20.10.2018

andrei mandache steaua u bt

CSA Steaua a câștigat pe terenul celor de la U-BT Cluj-Napoca, scor 71-67, în etapa a treia a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Veteranul român Andrei Mandache a fost unul dintre cei mai buni jucători ai Stelei în această partidă. Fostul căpitan al naționalei României a strâns 12 puncte și 6 pase decisive în victoria obținută de roș-albaștri la BTarena.

El a oferit și o scurtă reacție după această partidă, în care a lăudat prestația în defensivă a echipei sale:

„Noi pregătim fiecare meci la fel. Cred că azi, jocul de echipă și-a spus cuvântul. În mare parte,  victoria din această seară o datorăm defensivei noastre. Să ţii Clujul sub 70 de puncte este extraordinar, în special acasă la ei. În acelaşi timp trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, trebuie să muncim din ce în ce mai mult pentru a face această victorie să conteze, acest lucru însemnând să câştigăm următoarele meciuri pe care le avem. Din cauza situaţiei noastre şi pe care o ştie toată lumea, am început mai târziu, dar asta nu e o scuză.”

Pentru CSA Steaua urmează acum duelul de miercuri, de la Sala Polivalentă din capitală, în compania celor de la BC Prishtina.

*foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!