Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andrei Mandache: "Va fi un meci frumos şi disputat"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
04.04.2014

Mandache

Gaz Metan Mediaş va încheia această ediţie a Ligii Naţionale de Baschet masculin cu o partidă ce se va desfăşura în Banat, în compania lui BC Timişoara.

Într-un scurt interviu acordat Total Baschet, fundaşul Mediaşului a prefaţat această întâlnire. 

Andrei, cum vezi ultimul meci al sezonului, cel cu BC Timişoara?

Meciul cu Timişoara va fi unul greu, între două echipe "rănite". Chiar dacă nu are nici o miză pentru noi, sunt sigur că ambele echipe vor lupta pentru victorie, aşa cum ştiu ele mai bine.

Personal, ce aşteptări ai?

Singurele aşteptări pe care le am sunt următoarele: primul este acela că vreau să terminăm meciul cu toţii sănătoşi, iar cel de-al doilea, mă aştept ca echipa mai bună să câştige. Cu siguranţă va fi un meci frumos.

Ce părere ai despre BC Timişoara?

BC Timişoara este o echipă care din punctul meu de vedere se aseamănă cu a noastră. Un sezon mai puţin reuşit. Este o echipă care a trecut prin accidentări şi schimbări, la fel ca şi noi. Cu siguranţă este o echipă bună, care trebuie respectată. Mai mult ca sigur îşi va da sufletul pe teren pentru victorie şi fani, dar şi noi vom face acelaşi lucru. Va fi un meci frumos şi foarte disputat.

Partida va avea loc sâmbătă, cu începere de la ora 18:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!