Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andrei Mandache:” Va fi un meci greu și foarte disputat”

Silviu Isailă

Silviu Isailă
09.11.2013

Andrei Mandache, jucătorul Gazului Metan, a acordat o declarație înaintea partide cu” U” Mobitelco.

Urmează o partidă împotriva unei echipe foarte experimentate cu mulți jucători de valoare, care practică un joc de bună calitate atât acasă cât și în deplasare. Atât timp cât noi ne facem jocul și planul nostru pentru acest meci, vom avea șanse să câștigăm. Va fi un meci greu și foarte disputat, deci vom vedea. Cu siguranță echipa cea mai bună va câștiga. Principala lor armă este experiența.

Gaz Metan Mediaș se deplasează sâmbătă la Cluj, pentru partida cu” U” Mobitelco. Partida va începe la ora 18.15 și va fi transmisă în direct de DigiSport.

*Foto: Vlad Filipaș

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!