Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andrei Mandache: "Vom avea parte de un meci greu împotriva unei echipe care merită toate laudele"

Cătălin Chirilă

Cătălin Chirilă
21.03.2014

Andrei Mandache a vorbit pentru cititorii TotalBaschet înainte de confruntarea pe care echipa sa o va disputa în fața Concordiei Chiajna. Fundașul Gazului Metan a ținut să menționeze că formația ilfoveană nu trebuie subestimată.

În primul rând vreau să precizez că nu putem vorbi despre Chiajna ca fiind o echipă ce nu se ridică la nivelul celorlalte echipe din campionat, din simplu motiv că au fost destule echipe care au avut ceva probleme cu ei. Indiferent de adversar, aceste meciuri sunt benefice pentru ambele echipe, în special pentru jucătorii romanii care evoluează, deoarece pot crește în valoare și câștiga multă experiență.

Acesta se așteaptă la o partidă dificilă, în compania unei echipe care merită lăudată pentru promovarea jucătorilor autohtoni.

Mă aștept la aceleași lucruri ca și la toate celeleate meciuri pe care le-am jucat până acum, să ne facem jocul și la victorie bineînțeles, cu toate că sunt sigur că vom avea parte de un meci greu împotriva unei echipe care merită toate laudele pentru că promovează jucătorii tineri români.

Mandache speră ca echipa sa să termine sezonul fără alte accidentări.

Obiectivul principal este să terminam cât mai sănătoși acest sezon, deoarece știe toată lumea că am trecut prin momente grele din cauza accidentărilor, iar în rest să câștigăm câte meciuri o să putem din cele care au rămas.

Întâlnirea este programată pentru sâmbătă, 22 martie, începând cu ora 18:00, în Sala Sporturilor din Mediaș.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!