Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andrei Mandache s-a accidentat la genunchiul stâng în meciul cu Craiova

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
11.01.2014

Andrei Mandache, fundașul lui Gaz Metan Mediaș s-a accident la genunchiul stâng aproape de finalul meciului pe care echipa sa l-a susținut în fața lui SCM U Craiova, partida contând pentru o restanță din etapa a 10-a.

LeVar Seals a fost cel i-a provocat lui Mandache nefericita durere. Cei doi se luptau pentru a prinde o minge când americanul Craiovei s-a dezechilibrat și a căzut pe genunchiul stâng al jucătorului medieşean. Seals nu a avut nici o intenție cu privire la acest lucru. Andrei a rămas aproape 2 minute pe parchet, timp în care a primit îngrijiri medicale. Apoi el a părăsit suprafața de joc fiind cărat de Tsiaras și Okosun.

Andrei Mandache va face cel mai probabil în cursul zilei de luni un RMN pentru a i se depista problema de genunchiul stâng. După încheierea partidei fundașul echipei naționale a părăsit sala din Mediaș pe propriile picioare, lucru care este mai mult decât îmbucurător, baschetbalistul scăpând probabil de o ruptură a ligamentelor, care l-ar fi ținut pentru destul timp departe de sala de baschet.

Scorul final al restanței a fost 97-88, elevii lui Marcel Țenter reușind să bifeze a șasea victorie stagională la capătul unui meci decis în prelungiri. 

foto: Răzvan Păsărică

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Accidentare
    Sper sa fie ceva minor,multa sanatate lui Mandache!

    cu 10 ani în urmă (11.01.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!