Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andrei Petică, cel mai bun marcator al lui Dinamo împotriva finalistelor precedentei ediții de campionat

Adrian Micinic

Adrian Micinic
17.11.2012

Andrei Petică, 19 ani, a fost cel mai bun marcator al lui Dinamo București pentru a doua oară consecutiv. El a izbutit acest lucru la meciul cu CSU Ploiești, după ce în runda anterioară a izbutit același lucru împotriva lui BC Timișoara.

În 25 minute de joc, Petică a avut 4/8 la aruncările de două puncte, 2/6 la trei puncte și 1/2 la linia de pedeapsă pentru un total de 15 puncte. A adăugat 3 recuperări și a pierdut posesia mingii de două ori pentru un indice de 7 la eficiență.

În cinci partide disputate până în prezent, Andrei are medii de 8.8 puncte, 1.6 pase decisive și 1.4 recuperări cu 2.0 posesii pierdute pentru 6.0 la eficiență în 17:56 minute pe meci. De notat că Petică are un procentaj de 61% la aruncările de două puncte!

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!