Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andrei Petica:„ Vom da din coate să facem un meci cât mai bun”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
19.10.2013

Andrei Petica, tânărul jucător al Concordiei Chiajna, în vârstă de 20 de ani descrie meciul contra campionilor de la CSU Asesoft. Baschetbalistul nu-și pune prea mari speranțe într-o victorie dar nici nu exclude faptul că pe parchet se poate întâmpla orice.

„Nu prea sunt multe de zis, vorbim de, probabil, cea mai bună echipă din ligă, e clar că o să fie un meci foarte dificil pentru noi.  E greu să emiți pretenții împotriva unei echipe ca cea a Ploieștiului, doar faptul că noi suntem o echipă nou promovată iar ei campioni en-titre vorbește de la sine.Dar asta nu înseamnă că doar vom face act de prezență, vom da din coate să facem un meci cât mai bun, nu se știe ce se poate întampla. Nu știu cât de relaxați vor fi, dar pe noi nu trebuie să ne intereseze asta ci trebuie să ne vedem de jocul nostru indiferent de cum vor privi cei de la Asesoft meciul.”

Întrebat despre performanța colegului său Alekansadar Vuletic, Andrei a replciat:

„Cât despre Vuletic sunt convins că poate fi cel mai eficient jucător pe parcursul întregului sezon.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!