Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andrei Vizitiu, noul jucător al lui Phoenix Galați

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
30.07.2016

Phoenix și-a definitivat în proporție de 99% lotul de jucători pentru sezonul 2016-2017 a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Conducerea clubului a ajuns la un acord cu Andrei Vizitiu, 30 de ani, care ultima oară a evoluat în Liga I pentru CSU Știința București. Vizitiu este un jucător experimentat, care va reveni după o accidentare, iar în sezonul 2014-2015 a avut ca medii statistice în cele 12 jocuri în care a fost prezent pe teren: 8,4 puncte, 5,4 recuperări, 0,8 pase decisive și 10,5 indice de eficiență.

De-asemenea, cei trei jucători români care au evoluat și în sezonul trecut: Andrei Petică, Iosif Pîrlog și Robert Bolobiță și-au prelungit contractele cu gruparea gălățeană. Din lot va face parte și Cristian Badea, un produs 100% Phoenix, care revine acasă după un sezon la Cuza Sport Brăila.

Tehnicianul Florin Nini a anunțat programul complet de pregătire. Phoenix se va reuni pe 8 august iar antrenamentele se vor desfășura în localitate. Echipa din orașul de la Dunăre, care s-a clasat pe un onorant loc VII la debutul în LNBM a stabilit și jocurile amicale: 1-3 septembrie turneu la Tg. Mureș alături de: CSM Oradea, Olimpic Baia Mare și BC Mureș, 9 septembrie cu Dinamo București, 11-12 septembrie cu Rilski Sport Samokov (Bulgaria).

Lotul Phoenix: Milos Pesici, Milos Bojovici, Andrei Petică, Iosif Pîrlog, Robert Bolobiță, Travis Daniels, Cătălin Vlaicu, Jamel Waters, Milan Milovanovici, Andrei Vizitiu, Cristian Badea.

Campionatul va debuta pe 17 septembrie, Phoenix va întâlni în deplasare pe BCM U Pitești.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!