Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andrija Ciric nu va juca nici sâmbătă

Zsombor Bálint

Zsombor Bálint
07.11.2013

BC Mureş nu va putea conta pe aportul extremei Andrija Ciric nici în meciul de campionat cu Steaua, şi foarte probabil nici marţi, cu Szolnok. În ciuda tratamentului, simptomele de la genunchi nu s-au ameliorat, astfel că jucătorul a plecat la Belgrad pentru a fi consultat şi de un alt specialist. Revenirea lui la Tg.-Mureş este programat pentru vineri, iar în funcţie de rezultatele investigaţiilor suplimentare se va putea şti, când va reveni pe parchet.

„Sâmbăta în mod sigur nu va juca, pentru că nu s-a antrenat deloc în această săptămână” – a decalarat antrenorul Srecko Sekulovic.

5 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe csaby15 :

    :(
    Insanatosire grabnica Cira !

    cu 10 ani în urmă (07.11.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Dan C :

    serios?
    Parerea mea e ca Ciric nu mai vrea sa joace la Mures iar noua ni se flutura povestea asta cusuta cu ata alba. Initial Ciric trebuia sa mearga la Cluj impreuna cu Cuic, dar cumva clubul l-a "convins" sa ramina. Nu m-as mira sa il vad pe Ciric in retur la Cluj...

    cu 10 ani în urmă (07.11.2013) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș erebus :

    Zorca ?!
    te rog motiveaza-ti declaratia! De unde scoti tu astfel de informatii? Sau e doar fructul imaginatiei tale?

    cu 10 ani în urmă (08.11.2013) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    @zorka
    No offence dar bati campii fara sa ai macar idee despre ce este vorba.
    Din pacate Ciric are o problema mai serioasa la genunchi care aparent nu se vede dar exista si este vorba de menisc. Trebuie sa stea pe tusa o perioada de timp ca sa se vindece. PS Ciric a ales fara sa fie presat de nimeni sa ramana la noi. Daca nu ai informatii mai bine tine-ti degetele deasupra tastaturii :) (in traducere: taci din gura)

    cu 10 ani în urmă (08.11.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe carcoteala :

    de ascord cu oldboy
    Ciric are niste probleme fizice de rezolvat, de sanatate mai exact nu de a merge la alta echipa,DAR, daca ramane sau nu la Mures tine si de conducerea clubului,daca au rabdare pana isi rezolva problemele.ESTE un jucator util echipei,eu unul as avea rabdare cu el,insa nu fac parte din conducere.)) Sper sa revina cat mai repede.

    cu 10 ani în urmă (09.11.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!