Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andriy Agafonov: „Această echipă joacă un baschet de calitate”

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
17.12.2017

bcm u pitesti csm csu oradea andriy agafonov

BCM U Pitești întâlnește pe teren propriu CSM CSU Oradea, în etapa a noua la LNBM.

Pivotul gazdelor, Andriy Agafonov, a prefațat derby-ul din Trivale pentru site-ul oficial al clubului:

„Oradea este o echipă foarte bună a campionatului, cu jucători străini de valoare. Poate că acum nu are cele mai bune rezultate, dar această echipă joacă un baschet de calitate. Ne așteptăm la un meci dificil și o victorie, dar fără over-time (râde). Ne dorim să câștigăm fiecare meci, mai ales după momentul neplăcut de la Mureș. Sper că fanii noștri să ne susțină în continuare, așa cum o fac la fiecare meci pe care îl disputăm acasă. Avem nevoie duminică de o sală gălăgioasă. Simt că putem obține această victorie.”

BCM U Pitești întâlnește astăzi CSM CSU Oradea, de la ora 20:00, în Sala Sporturilor „Trivale”. Partida va fi transmisă în direct pe DigiSport 4.

*foto: facebook BCM U FC Argeş Piteşti

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!