Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andriy Agafonov:” Dacă vom fi sănătoși cu toții și vom avea o formă bună, sunt sigur că vom fi o echipă periculoasă”

Mara Mihăilescu

Mara Mihăilescu
18.04.2018

agafonov pitesti oradea

Pivotul celor de la BCM U Pitești a prefațat pentru site-ul oficial al echipei partida contra oradenilor:

“Ne așteaptă un nou meci dificil. În TOP 6 nu există echipe slabe, deci va fi o luptă grea. Oradea l-a pierdut de curând pe Pasalic, un aruncător foarte bun, dar în același timp a revenit Zeno și nu știm cu exactitate ce poate juca acum. Va fi interesant. Orice meci va fi dificil, dar ne bucurăm că vom avea o rotație mai lungă. A revenit Matti și sperăm ca Jonathan și Titus să ne poată ajuta în cel mai scurt timp posibil. Dacă vom fi sănătoși cu toții și vom avea o formă bună, sunt sigur că vom fi o echipă periculoasă.

Fanii ne-au fost alături mereu și îi aștept în continuare să ne susțină, să facă gălăgie și să ne împingă de la spate în momentele grele.”

Andriy Agafonov a fost cel mai bun jucător al pitestenilor în ultima partidă contra celor de la CSU Sibiu, reușind 19 puncte, 6 recuperări și 2 pase decisive, dar și în ultima înfrângere în fața elevilor lui Cristian Achim, cu un total de 20 de puncte, 5 recuperări și o pasă decisivă.

De asemenea, în acest sezon, are medii de 16,7 puncte, 5,4 recuperări și 1,9 pase decisive pe meci.

Partida va avea loc miercuri, 18 aprilie, începând cu orele 19:45, în sala Trivale din Pitești și va fi transmisă în direct de Digi Sport 4.

*foto: facebook BCM U Pitești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!