Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andriy Agafonov, din nou cel mai bun om al Piteștiului

Eduard Popa

Eduard Popa
23.01.2018

bcm u pitesti andriy agafonov

BCM U Pitești a pierdut destul de clar duelul cu SCM U Craiova din etapa a XV-a, scor 94-79. Doar trei jucători s-au ridicat la nivelul sperat de Hristu Șapera în acest duel destul de important pentru stabilirea playoff-ului.

Andriy Agafonov a început ca din tun partida din Bănie și și-a trecut în cont 13 din primele 17 puncte ale echipei sale. În total, Andriy a terminat cu 22 de puncte, 4 pase decisive și 3 recuperări, fiind limitat la doar 29 de minute de joc din cauza faulturilor primite.

În acest sezon el are medii de 18,4 puncte, 5,7 recueperări și un indice al eficienței de +20,4.

Porter Troupe a avut o prestație mai bună  decât în ultimele partide, reușind să marcheze 20 de puncte, cu 5 pase decisive. El a avut 2/3 de la 2 puncte, 3/7 de la 3 puncte și 7/8 la libere, pentru un indice de +20 la eficiență. În acest sezon, Porter are medii de 14,4 puncte și 4,9 pase decisive pe întâlnire.

Și Titus Nicoară a avut un meci bun contra Craiovei, reușind al treilea double-double din ultimele cinci partide, cu 14 puncte și 11 recuperări, la care a adăugat 4 pase decisive pentru un indice al eficienței de +21. În actuala stagiune Titus are medii de 11,1 puncte și 8,3 recuperări pe întâlnire.

Cei trei jucători au adunat mai mult de două treimi din punctele reușite de Pitești cu Craiova (56 din 79). Din păcate, nu au avut suficient ajutor nici din partea celorlalți titulari (Kostoski – 5 puncte în 34 de minute) nici de la cei care au venit de pe bancă (Nuutinen și Russell – 7 puncte fiecare).

Cu această înfrângere BCM U Pitești a ajuns la 9 victorii și 6 meciuri pierdute, iar etapa viitoare vor avea o deplasare extrem de dificilă pe terenul lui CSU Sibiu.

*foto: facebook BCM U Pitești

9 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești adu :

    Alooo
    Conducerea???oare cat credeti ca mai poate si baiatul asta???nu credeti ca e prea fortat in multe momente???el duce greul ,toti il provoaca ,de multe ori raspunde si el.cum e posibil ca doar doi jucatori sa joace constant bine,doar agafonov si nicoara???cine raspunde de rezultatele echipei anul acesta?tot jucatorii ca de obicei?parerea mea e ca daca aveam oameni competenti in conducere jucam semifinala sau chiar finala anul acesta.

    cu 6 ani în urmă (23.01.2018)
    • FC Argeș Pitești Renan:

      Da...
      Nu se schimba nimic, dorm pe ei... Suntem ultima echipă ce jucăm în 5 straini, Timișoara anunțând că vor mai lua un jucător. Se tot insistă cu Nuttinen care nu aduce un plus echipei, plus ca atunci cand iese Agafonov si intra Lazar, echipele adverse se distrează cu noi.

      cu 6 ani în urmă (23.01.2018)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac:

      Re
      Clar ne trebuie un pivot in locul lui Lazar.

      cu 6 ani în urmă (23.01.2018)
    • BC CSU Sibiu raz:

      @Renan
      ".. Suntem ultima echipă ce jucăm în 5 straini,"
      si CSU Sibiu joaca in 5 straini (si cred ca o face ok)

      cu 6 ani în urmă (24.01.2018)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      @raz
      Da, jucăm în 5 străini, dar plătim 6. Salariul lui Capers a fost achitat în tot acest timp.

      cu 6 ani în urmă (24.01.2018)
    • BC CSU Sibiu alexander:

      :))
      exista asigurari medicale, cum sa ii plateasca salariul?? :))

      cu 6 ani în urmă (24.01.2018)
    • BC CSU Sibiu alexander:

      @Renan
      ? Toate echipele de deasupra voastra joaca in 5 straini :))

      cu 6 ani în urmă (24.01.2018)
    • FC Argeș Pitești Renan:

      Da
      Am specificat intr un alt comentariu ca vor reveni jucători importanți la echipele cu pretenții, Capers, Runkauskas, Rasic, Zeno. Pe Sibiu play off ul, cu siguranță o va prinde in 6 jucători străini, poate chiar 7. Aveti echipa buna, cu șanse de a juca finala.

      cu 6 ani în urmă (24.01.2018)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      @alexander
      Tu chiar crezi ca avem incheiate polite de asigurare pentru cazurile de accidentare ale jucatorilor? Wow, daca CSU are asa ceva inseamna ca nivelul de profesionalism al conducerii clubului nostru a crescut brusc in ochii mei...

      cu 6 ani în urmă (25.01.2018)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!